logo
Imprimir
11-02-2021 | 20:50hs
•POLíTICA

Teresa Jordà: ‘La victòria d'Esquerra Republicana a les comarques gironines és clau per evitar que la Generalitat es converteixi en una delegació de la Moncloa’

Anna Caula, ha afirmat que Esquerra Republicana treballa per una República "lliure, neta de corrupció i justa"

Esquerra Republicana ha fet el seu acte final de campanya a Figueres (Alt Empordà) amb la seva cap de llista, Teresa Jordà, acompanyada Anna Torrentà (candidata Alt Empordà), Anna Caula (candidata i número 3 de la llista) Anna Tresserras (Candidat de Jovent Republicà), Montse i Dolors Bassa i l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó.

La cap de llista d'Esquerra Republicana per la demarcació de Girona, Teresa Jordà, ha manifestat que Catalunya necessita "un nou Govern independentista, però aquesta vegada liderat per Esquerra" per afrontar la sortida de la crisi amb "una aposta decidida pels serveis públics, sense retallades i posant les persones al centre."

"Un govern que avanci sense descans cap a la República catalana, però sense deixar ningú enrere. I això només es podrà garantir amb una victòria clara d'Esquerra Republicana", ha dit Jordà. La candidata republicana ha insistit en el fet que és hora de" posar-se a treballar per guanyar la República catalana sumant més persones que ara no són independentistes, i deixar de banda les grans promeses que no es podran complir". Hem de ser molts més, per fer que la pròxima vegada sigui la definitiva", ha destacat.

Dolors Bassa ha recordat les paraules que va dir el 29 de gener quan va sortir de la presó amb el tercer grau: "Avui vull tornar-ho a repetir alt i clar. Cada persona que es queda a casa és un vot que guanyarà els del 155. Anem a votar i omplim les urnes de vots independentistes per les 3000 persones represaliades per aquest estat demofòbic. Demostrem-los que a les urnes és on guanyem i desbordem-los. Guanyem per la llibertat i per la República catalana."

Per la seva part, Montse Bassa a l'escenari amb Dolors Bassa, ha recordat que el 3 d'octubre "vam demostrar que ells tenen un rei, nosaltres, un poble. I aquí, a casa nostra, estem creixent i estem guanyant."

"I el 14 F els hi tornarem a demostrar. Així que endavant independentistes! Ells tenen la força bruta; nosaltres, les urnes. A votar ERC per assegurar que podem governar el mentrestant amb polítiques d'esquerra fins a arribar a la Independència!", ha afirmat Montse Bassa.

La candidata d'Esquerra Republicana a l'Alt Empordà, Anna Torrentà, ha posat en relleu que la comarca reuneix "totes les qualitats necessàries per convertir-se en un dels motors econòmics de la demarcació, pel seu potencial econòmic, social, cultural i per la seva ubicació estratègica". "Em presento perquè estimo la meva comarca i vull aconseguir que sigui el que es mereix ser, un referent pel país on la gent es senti orgullosa de ser altempordanesa", ha dit Torrentà.

La candidata de Jovent Republicà, Anna Tresserras, ha apuntat que el "jovent ens hi juguem tant, que ens ho juguem tot": "I no podem tornar a permetre que aquesta crisi econòmica i social la tornin a gestionar els de les retallades i la corrupció."

Mentre que l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha dit que només si ERC és forta, "podrem avançar per transformar tots els pobles i ciutats, podrem ser més fots i podrem construir la República Catalana". "I ho hem de fer amb una mirada feminista en tots els sentits, perquè la República catalana serà feminista o no serà. Una República que apliqui la mirada de gènere a totes les polítiques municipals i que planti cara a la violència masclista d'una manera col·lectiva", ha exposat.

Finalment, Anna Caula, ha afirmat que Esquerra Republicana treballa per una República "lliure, neta de corrupció i justa". "Som les que vàrem fer possible l'1-O. Som les que ja hi érem quan els independentistes només teníem 10 escons al Parlament. Som les que hi serem sempre. Després de 40 anys d'alternativa sociovergent, ens cal un president republicà al capdavant de la Generalitat", ha conclòs Caula.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/145137_tere-ajordalavictoriade-querrarepublicanaale-comarque-gironine-e-clauperevitarquelageneralitate-converteixienunadelegaciodelamoncloa-1.htm