logo
Imprimir
10-02-2021 | 21:14hs
•SALUT

Salut comença a vacunar els cossos de seguretat i emergències

Mossos, policies locals, bombers i personal de protecció civil seran immunitzats perquè són essencials

El Departament de Salut ha començat a vacunar contra el coronavirus els cossos de seguretat i emergències. Aquests dos perfils professionals estan inclosos en els col·lectius essencials i per tant són dels primers a rebre la vacuna, juntament amb els residents i personal de les residències o els sanitaris.

I és que la protecció de col·lectius com els Mossos d'Esquadra com un element prioritari en la lluita contra la covid-19 és una reivindicació del Departament d'Interior perquè fan un servei essencial en contacte amb la ciutadania i per tant, immunitzar-los a ells repercutirà en el conjunt de la societat.

"Avui ha començat el procés de vacunació del personal dels cossos de seguretat i d'emergències del país. Són essencials i la vacunació immediata era necessària per a la seva seguretat i la dels ciutadans que els tracten cada dia", ha destacat en una piulada el conseller d'Interior, Miquel Sàmper.

A més dels Mossos, també es vacunen des d'aquest dimecres policies locals, Bombers i personal de Protecció Civil. Tots rebran la vacuna d'AstraZeneca.

Ahir també es van començar a administrar vacunes al personal dels centres penitenciaris.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/145050_-alutcomencaavacunarel-co-o-de-eguretatiemergencie--1.htm