logo
Imprimir
03-02-2021 | 09:30hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

OLOT.SHOP REBAIXES nova campanya del comerç local d'Olot

Durant tot aquest mes de febrer una vintena de comerços de la ciutat ofereixen descomptes en una gran varietat de productes amb la voluntat de dinamitzar el consum i arribar a tots els ciutadans a través d'aquesta plataforma digital

Davant dels efectes de la crisi de la COVID-19 i les noves restriccions per contenir el nombre de contagis, l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) llença noves iniciatives amb la voluntat de dinamitzar el comerç local i apropar-se als ciutadans fent un pas més en la seva aposta per les plataformes digitals.

Fins al 28 de febrer, una vintena d'establiments de l'ACO participen a l'Olot.shop Rebaixes, aprofitant el portal web per poder oferir una gran diversitat de productes a preus molt econòmics. Seguint amb la dinàmica de les anteriors campanyes promocionals, la voluntat de l'entitat és aprofitar l'Olot.shop com a aparador online dels comerços locals i de proximitat de la ciutat. L'objectiu és arribar al màxim nombre de veïnes i veïns per així dinamitzar el comerç i poder oferir un millor servei als seus clients.

Com a novetat, quatre dies d'aquest febrer 'un cada setmana' i només durant unes hores concretes els establiments adherits a la campanya de rebaixes hivernals oferiran un article amb un important descompte. Aquest element es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de l'entitat i a la mateixa plataforma en línia. Totes les compres realitzades a través d'aquesta iniciativa disposaran de servei d'entrega a domicili gratuït a tota la Garrotxa.

Seguint amb aquesta voluntat de donar a conèixer el gran comerç local d'Olot, des de l'ACO també han creat i facilitat un seguit de material gràfic perquè els establiments puguin donar a conèixer els seus horaris i els mitjans de contacte a disposició dels seus clients de forma senzilla, directe i àgil. D'aquesta manera, els comerciants volen facilitar al màxim que els veïns i veïnes puguin realitzar les seves comandes, ja sigui presencialment, per telèfon, a través d'aplicacions com WhatsApp, Telegram, el seu ecommerce particular o directament mitjançant els comptes a les xarxes socials de cada establiment.

Tal com han previst, totes les compres superiors a 20 euros realitzades des de la Garrotxa s'entregaran de forma gratuïta, mitjançant sistemes de transport sostenibles, en un màxim de dos dies a Olot i cinc si viuen a altres municipis de la Garrotxa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144436_olot-hoprebaixe-novacampanyadelcomerclocaldolot-1.htm