logo
Imprimir
02-02-2021 | 08:05hs
•SALUT

Els hospitals de Blanes i Calella i els sociosanitaris de la Corporació de Salut sumen 113 ingressats COVID

La situació segueix sense millorar, amb 20 pacients a l'Hospital de Blanes; 84 als dos centres de Calella i 9 al de Lloret

La darrera informació emesa per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva en relació a l'afectació de la COVID als seus centres sanitaris indica que la situació no ha millorat. Actualment hi ha un total de 113 pacients ingressats, 2 més que fa quatre dies. El nombre de professionals positius i en aïllament ha tornat a augmentar, i ara n'hi ha 437.

A l'Hospital Comarcal de Blanes hi ha 20 persones ingressades, 1 menys que fa quatre dies, durant els quals hi ha hagut 5 ingressos, 5 altes i 1 defunció. Sumant els dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 84 pacients: 44 són a l'hospital i 40 al sociosanitari. Respecte al darrer recompte, a l'Hospital de Calella hi ha hagut 17 ingressos, 13 altes i 1 defunció.

D'altra banda, als sociosanitaris que la Corporació de Salut del Maresme i la Selva té a Calella i Lloret hi ha un total de 49 pacients. Al de Calella n'hi ha 40, i durant aquests dies hi ha hagut 4 ingressos, 1 alta i 3 defuncions; i al de Lloret de Mar es mantenen els mateixos 9 pacients que fa quatre dies.

El Risc de Rebrot continua alt a Blanes i a la Regió Sanitària de Girona

Les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge indiquen que a la Regió Sanitària de Girona hi ha 270 persones ingressades per COVID, 4 més que fa quatre dies. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats ha augmentat a 54.578 persones, i han mort per aquesta malaltia 1.679 persones, 64 més en relació a l'anterior actualització.

Altres dades que ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat a la Regió Sanitària de Girona és que en l'actualitat el risc de rebrot ha disminuït, però continua a la zona alta. Ara és de 451, quan en l'anterior comunicat era de 485. A Blanes també ha davallat, però continua igualment a la zona alta pel risc de rebrot: ara és de 195 i en l'anterior actualització era de 364.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144387_el-ho-pital-deblane-icalellaiel-ocio-anitari-delacorporaciode-alut-umen113ingre-at-covid-1.htm