logo
Imprimir
28-01-2021 | 14:15hs
•LA SELVA

Imma Colom demana a la portaveu de l'oposició que deixi l'acte de regidora per voler aprofitar-se políticament de la vacunació contra la Covid-19

L'alcaldessa, metgessa de professió, ha deixat clar que, com a personal sanitari de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, l'haguessin vacunat igualment encara que estigui en excedència

L'alcaldessa de Tossa, Imma Colom, ha demanat a la portaveu del grup Tossa Unida, Ma Àngels Pujals, que entregui la seva acte de regidora. Ho ha fet avui durant el ple extraordinari convocat per Tossa Unida, a l'oposició, per explicar per què Colom ja s'ha vacunat de la Covid-19.

Utilitzant les mateixes paraules que ha fet servir Tossa Unida per demanar la reprovació de l'alcaldessa, que també és metgessa, Colom ha assegurat que "per picaresca, per aprofitar-se del que no toca, per respecte als vilatans i per evitar que les pràctiques com les seves no s'estenguin per la nostra vila, entregui la seva acte de regidora". Colom ha afirmat que, com a personal sanitari de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva, l'haguessin vacunat igualment encara que estigui en excedència i Pujals ha reconegut a l'inici del ple que si el seu grup hagués tingut tota la informació que té avui, no hi hagués hagut petició de reprovació.

Cal recordar que l'alcaldessa Imma Colom, metgessa de professió, ha convocat a petició de l'oposició un ple extraordinari explicar per què ja s'ha vacunat de la Covid-19. Des de l'oposició havien criticat aquesta vacunació i havien demanat que es reprovés l'alcaldessa.

Tots els grups de govern han donat suport a l'alcaldessa i la reprovació no ha tirat endavant. A més, han recordat que Colom no només atén de forma desinteressada com a metgessa als residents del geriàtric, sinó a qualsevol persona de la població que li demana.

Colom està actualment en excedència en el Centre d'Atenció Primària (CAP) de la població, però continua fent assistència de manera voluntària i solidària a la residència geriàtrica, sobretot en horaris que el CAP està tancat. Tots els residents tenen el seu corresponent metge assignat, a banda d'un metge extra que dóna suport un dia a la setmana, però quan hi ha incidències o urgències fora de l'horari establert pel CAP, és quan es demana ajuda a la metgessa Imma Colom. Per aquesta raó, la direcció del geriàtric va considerar oportú incloure Colom a la llista de vacunació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144228_immacolomdemanaalaportaveudelopo-icioquedeixilactederegidorapervoleraprofitar-epoliticamentdelavacunaciocontralacovid-19-1.htm