logo
Imprimir
27-01-2021 | 15:53hs
•POLíTICA

El PDeCAT presenta els candidats de la comarca de la Cerdanya

Per la seva banda, Jaume Dulsat ha volgut que “és necessari que des de la Generalitat es tingui una mirada més local quan s’apliquen confinaments territorials com els de la Cerdanya, que ha suposat un greuge econòmic i social a una economia ja molt malmesa”

El cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha visitat aquest matí la ciutat de Puigcerdà on ha dut a terme una trobada amb empresaris de la localitat per conèixer les impressions del sector arran dels confinaments perimetrals aplicats a la comarca.

Tanmateix, el PDeCAT ha presentat als membres de la candidatura per la comarca de la Cerdanya: Àlex Rubio, regidor de cultura, festes, comunicació i noves tecnologies de l’Ajuntament de Puigcerdà, que ocuparà la posició número quatre a la demarcació de Girona, i Albert Maurell, alcalde de Prullans, número catorze de la llista per la circumscripció de Lleida; acompanyats de l’alcalde de Puigcerdà i vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha remarcat que “el PDeCAT és l’opció més necessària que mai, una força central que representa a les necessitats del gruix del país i està al costat de les necessitats de la ciutadania i del teixit productiu en aquests moments difícils”. A més, Piñeira ha destacat que “en Jaume Dulsat és el millor candidat per defensar els interessos i les necessitats de Puigcerdà i la Cerdanya al Parlament de Catalunya”.

Per la seva banda, Jaume Dulsat ha volgut que “és necessari que des de la Generalitat es tingui una mirada més local quan s’apliquen confinaments territorials com els de la Cerdanya, que ha suposat un greuge econòmic i social a una economia ja molt malmesa”.

A més, Dulsat ha volgut recordar com “des del PDeCAT hem aconseguit recentment una patida econòmica d’un milió d’euros als pressupostos generals de l’Estat per a la millora del tram entre Ripoll i Puigcerdà, una línia que històricament ha estat menystinguda i que acumula greus deficiències”. A més, el cap de llista del PDeCAT aposta perquè “aquesta línia pugui ser gestionada des de Catalunya pensant en el territori i les seves necessitats”.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144185_elpdecatpre-entael-candidat-delacomarcadelacerdanya-2.htm