logo
Imprimir
27-01-2021 | 13:20hs
•LA SELVA

Imma Colom defensa que s’ha vacunat per “solidaritat”

L’alcaldessa de Tossa de Mar, metgessa de professió, és sanitària col·laboradora de la residència geriàtrica del municipi, on va rebre el vaccí

La vacunació continua essent un tema controvertit, també a les comarques gironines. Un dels darrers casos el trobem a Tossa de Mar, on l’Ajuntament va publicar el passat 12 de gener les primeres vacunacions dutes a terme al municipi. En aquest missatge s’hi adjuntaven diverses fotografies de les primeres vacunes, que es van donar a la residència geriàtrica entre usuaris residents, usuaris del centre de dia, personal i sanitaris. No obstant això, una de les imatges tenia com a protagonista a l’alcaldessa, Imma Colom (Junts per Catalunya), metgessa de professió en excedència per les seves ocupacions a l’alcaldia, on dedica el 95% de la jornada. 

En el darrer plenari, Colom va justificar l’acció ressaltant que visita el geriàtric “molt sovint”, i va afegir que no havia fet “cap trampa” i que, alhora, se sentia “molt contenta” d’haver rebut el vaccí a la residència local i que els seus usuaris també l’haguessin pogut rebre. 

En una intervenció avui al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, l’alcaldessa ha subratllat que col·labora molt sovint amb el geriàtric i que, des del mateix centre, la van incloure a la llista de vacunats. “Soc metgessa i també faig d’alcaldessa, però abans d’alcaldessa he estat metgessa. Tinc una excedència del Centre d’Atenció Primària, però soc una sanitària col·laboradora de la residència geriàtrica de Tossa de Mar. La direcció del centre em va posar en el llistat de personal sanitari a vacunar, tan simple com això”, ha explicat Colom al programa, on també ha afegit que “mai em vaig poder arribar a imaginar que l’oposició del meu poble podria arribar a tractar això com un acte insolidari, quan en realitat del que es tracta és d’un acte solidari”. 

“A la població tothom em coneix molt, i crec que tothom sap i entén perquè em vaig vacunar al geriàtric. És més, no em vaig amagar i vaig demanar que em fessin fotos per fer una crida a la responsabilitat individual i comunitària de la vacuna”, ha detallat l’alcaldessa. Aquesta setmana, el consistori acollirà un ple on es tractarà aquest assumpte.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144174_immacolomdefen-aque-havacunatper-olidaritat-1.htm