logo
Imprimir
26-01-2021 | 14:25hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva premia Little Fish Shoes millor iniciativa emprenedora del 2020

L'encarregat d'atorgar el guardó a la millor iniciativa emprenedora ha estat el president de l'ens comarcal, Salvador Balliu

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el projecte Little Fish Shoes, de l'emprenedora Noelia Garvin de Lloret de Mar, amb el Premi a la Millor Iniciativa Emprenedora La Selva 2020.

El guardó reconeix la tasca que ha portat a terme la Noelia com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l'any 2020 d'entre les més de 200 empreses que s'han assessorat des del Servei de Creació d'Empreses de l'entitat.

L'acte ha tingut lloc aquest dimarts, 26 de gener, al migdia, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Salvador Balliu; del conseller d'Empresa del consell, Eduard Colomé; i el director d'El Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

A l'hora de fer aquesta distinció s'han tingut en compte aspectes com el caràcter artesà i creatiu de la iniciativa, elaborant unes sabates pròpies, a mida i al gust del client; busca l'excel·lència controlant tot el procés, de l'inici (anant a visitar els diferents proveïdors per assegurar-se que el material sigui l'òptim), fins a l'acabat final, estant en contacte constant amb el client per definir bé quin tipus de sabata vol, quins colors i amb quin material; innovador pel que fa a la combinació de taller obert i dinàmic amb botiga de proximitat a la localitat; sostenible, apostant per materials de proximitat; joventut de la promotora, motivació i posada en marxa de la seva afició, la creació de sabates inspirades en la Costa Brava.

En el seu parlament, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha assenyalat: "Es compleix la novena edició des que vam decidir que havíem de premiar la millor iniciativa emprenedora de la Selva". En aquest sentit, Balliu ha comentat que aquest guardó és "el punt final que reconeix l'esforç de les empreses que es formen a la comarca de la Selva i que aconsegueixen l'èxit i més tenint en compte el context que estem vivint en l'actualitat amb la pandèmia de la COVID-19". Una vegada més, ha continuat Balliu "s'ha demostrat que a la Selva hi ha talent i els resultats del servei de creació d'empresa de l'any 2020 en són una mostra més."

A banda d'un diploma que l'acredita com a Iniciativa Emprenedora La Selva 2020, Little fish shoes rebrà també un Pla de Mentoring Premium durant tot l'any 2021 amb l'objectiu d'ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoring inclou l'assessorament individualitzat per part d'assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l'estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l'estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Les sessions d'assessorament aniran a càrrec de diferents consultors especialitzats, amb qui el Consell Comarcal de la Selva col·labora en diferents projectes de suport a l'emprenedoria.

En el moment del lliurament, Balliu ha posat de manifest el talent que hi ha a la comarca de la Selva. Prova d'això n'és els resultats obtinguts del servei d'empresa de l'ens comarcal que any rere any assoleix uns molt bons resultats. Per això convé, ha recordat el màxim responsable de l'ens selvatà, donar el màxim de suport als joves emprenedors de la nostra comarca. Balliu ha felicitat la Noelia i l'ha encoratjat a seguir treballant com fins ara.

Per la seva banda, el conseller d'Ocupació, Eduard Colomé, ha destacat la tasca que es fa des del Servei de Creació d'Empresa de l'ens selvatà. En aquest sentit, Colomé ha destacat el caràcter artesà de l'emprenedora i la seva joventut i tot això en un any de pandèmia en què la situació que s'ha viscut ha fet les coses encara més difícils per tots però especialment per a les empreses. Per tot això, l'ha encoratjat a seguir treballant com ho ha fet fins ara i l'ha instat a continuar comptant amb el servei d'empresa.

La Noelia Garvin s'ha mostrat molt satisfeta amb aquest premi i ha animat a les persones que vulguin emprendre un projecte que ho facin i que no perdin mai l'esperança. En aquest sentit, Garvin ha assegurat: "estic molt feliç que hagi estat escollida la meva empresa com a millor iniciativa emprenedora 2020 i més si tenim en compte que Little Fish Shoes està dedicada a un sector artesà i creatiu."

Així mateix, la fundadora de l'empresa Little Fish Shoes ha agraït la col·laboració que ha tingut des de l'inici per part del Servei d'Empresa del Consell i El Centre Eix de Negoci de la Selva.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144130_elcon-ellcomarcaldela-elvapremialittlefi-h-hoe-milloriniciativaemprenedoradel2020-2.htm