logo
Imprimir
26-01-2021 | 14:06hs
•POLíTICA

Junts presenta a Girona una candidatura que uneix 'municipalisme, experiència i coneixement' amb 'voluntat de suma'

La cap de llista , Gemma Geis, ha remarcat que les prioritats són "gestionar la pandèmia i que ningú quedi enrere" tenint clar "l'objectiu" de la independència

Junts per Catalunya ha presentat avui dimarts la candidatura del partit a les comarques gironines, amb Gemma Geis al capdavant, en un acte a l'exterior de Sant Pere de Galligants.

La cap de llista per a les eleccions del 14-F a les comarques gironines ha destacat que Junts recull "la suma del municipalisme, la gestió, la proximitat, el coneixement de les comarques i la seva diversitat" per tal de "poder arribar millor a les seves necessitats i demandes". Geis ha subratllat que la candidatura uneix "coneixement i experiència, ja que inclou persones perfils i trajectòries molt diverses" i incorpora "una suma de país".

"Tenim el lideratge del President Puigdemont i de la nostra candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, i recollim aquesta voluntat de suma i d'unitat amb un membre de Més (Moviment d'esquerres), i una candidata de Demòcrates, perquè som el partit que ens uneix, a Catalunya i la seva gent, en defensa dels drets i llibertats, el reconeixement del dret a l'autodeterminació, però també la independència de Catalunya", ha explicat la candidata.

Geis ha recordat que Junts treballarà "prioritzant la gestió de la pandèmia i la necessitat que ningú quedi enrere, per ajudar a les persones que arrisquen i innoven, però el nostre objectiu és la independència de Catalunya. Aquests darrers mesos, encara més, hem vist les conseqüències de viure en una autonomia intervinguda que no permet atorgar ni aprovar les polítiques que els ciutadans, les empreses i entitats demandes perquè són ajudes d'estat. "El nostre partit és Catalunya i la seva gent", ha afegit.

 

1. Gemma Geis i Carreras 

2. Marta Madrenas i Mir 

3. Salvador Vergés i Tejero 

4. Francesc Xavier Ten i Costa

5. Maria Antònia Batlle i Andreu 

6. Ferran Roquer i Padrosa

 7. Jordi Munell i Garcia 

8. Pere Albó i Marlés 

9. Maria Teresa (Maite) Selva i Huertas 

10. Susanna Maria Bazan i López 

11. Alfons Casamajó i Carrera 

12. Montserrat (Montse) Mindan i Cortada

 13. Jordi Camps i Vicente 

14. Miriam Lanero i Carrillo 

15. Glòria Marull i Coll 

16. Josep Maria Bernils i Vozmediano 

17. Rosa Moneny i Guarro 

 

Suplents: 

 

1. Maria Mercè Garcia i González 

2. Immaculada Colom i Canal 

3. Eric Torres i Expósito 

4. Cecília Barnosell i Sabrià 

5. Albert Ballesta i Tura 

6. Anna Maria Mercader i Sais 

7. Llorenç Muñoz i López 

8. Josep Maria Plaja i Solà 

9. Montserrat Fusté i Riba 

10. Salvador Coll i Baucells  




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144129_junt-pre-entaagironaunacandidaturaqueuneixmunicipali-meexperienciaiconeixementambvoluntatde-uma-2.htm