logo
Imprimir
23-01-2021 | 20:08hs
•POLíTICA

La cap de llista de Junts a la demarcació de Girona, Gemma Geis, s'ha reunit amb entitats del tercer sector a Girona

La candidata ha visitat la Fundació Ramon Noguera de Girona acompanyada del número 3 de la llista per Girona, Salvador Vergés

La cap de llista de Junts a la demarcació de Girona, Gemma Geis, es va reunir ahir amb entitats del tercer sector, a les quals ha traslladat "el ferm compromís" del partit "per continuar blindant, la propera legislatura, el seu model de col·laboració publicoprivada".

"Des de Junts creiem que el model català de gestió de les entitats del tercer sector és exemplar i únic, i considerem que protegir-lo i blindar-lo com hem fet fins ara és una línia vermella que no hem traspassat mai malgrat arribar a acords i pactes postelectorals amb altres forces polítiques". "Sempre hem vetllat per garantir la continuïtat d'aquest model, i així ho seguirem fent, enfront dels que aposten per desdibuixar-lo. Tirarem endavant les mesures legislatives necessàries per fer-ho possible", ha defensat Geis.

La candidata ha visitat la Fundació Ramon Noguera de Girona acompanyada del número 3 de la llista per Girona, Salvador Vergés. Geis ha posat l'entitat "d'exemple del model de país" que defensa Junts per la seva "excel·lència i compromís".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144060_lacapdelli-tadejunt-alademarcaciodegironagemmagei-hareunitambentitat-deltercer-ectoragirona-2.htm