logo
Imprimir
22-01-2021 | 15:43hs
•+ NOTíCIES

Antifrau investiga una denúncia de la CUP sobre els viatges de la Diputació de Girona

La formació posa en marxa una campanya per denunciar l'excés de despesa de l'ens provincial

La CUP ha denunciat a l'Oficina Antifrau diversos contractes que la Diputació de Girona va fer el 20219 amb una sola agència de viatges de la ciutat, per valor de 60.000 euros, sense adjudicació prèvia. La formació creu que es pot tractar d'un fraccionament de contractes per no superar els 15.000 euros que legalment estan establerts com a màxim que es pot adjudicar a una empresa sense licitació.

Antifrau ha admès la denúncia de la CUP i investiga els fets per saber si pot haver-hi, o no, irregularitats.

La formació independentista ha fet pública la denúncia durant la presentació de la campanya No M'ho Empasso, amb la qual vol posar al descobert "les pràctiques d'opacitat, malbaratament i privilegis existents a la Diputació de Girona".

La campanya neix d'una anàlisi dels comptes generals de l'ens pel 2019 que, juntament amb altra informació, és la base de tota la informació recollida al web
nomhoempasso.cat. Des de la CUP denuncien la forta despesa en sous i fons per als partits, els viatges i àpats i el repartiment "a dit" de recursos a través de subvencions, pràctiques que si bé en molts casos no són il·legals  que són "absolutament reprovables" i "qüestionables", segons la diputada Laia Pèlach.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144033_antifrauinve-tigaunadenunciadelacup-obreel-viatge-deladiputaciodegirona-1.htm