logo
Imprimir
22-01-2021 | 09:19hs
•LA GARROTXA

L'alcaldessa de Sant Joan les Fonts fa una visita tècnica al Monestir per avaluar els danys de l'acte vandàlic

S'ha visitat la zona per tal d'avaluar l'abast dels desperfectes causats per aquest incident

Després de l'acte vandàlic perpetrat fa uns dies al Monestir de Sant Joan les Fonts consistent en la tala d'un arbre a la zona del porxo que en caure va malmetre l'edifici, s'ha visitat la zona per tal d'avaluar l'abast dels desperfectes causats per aquest incident.

Així, es va desplaçar fins allà un grup format per l'arquitecte de la Diputació de Girona, Lluís Bayona, responsable de la reforma anys enrere de l'edifici que va suposar la restauració de la portalada, la il·luminació interior o l'escala al campanar; l'arquitecta Irene Llusent; Maria del Mar Ribé, responsable de patrimoni del Bisbat de Girona; Olga Bas, representant territorial de cultura de la Generalitat; Anna Escarpanter, tècnica de cultura de l'ajuntament i Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts.

Sembla que les afectacions causades són inferiors al que inicialment s'havia pensat i, pel que fa a la valoració en termes econòmics, encara s'hi està treballant.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/144013_lalcalde-ade-antjoanle-font-faunavi-itatecnicaalmone-tirperavaluarel-dany-delactevandalic-2.htm