logo
Imprimir
15-01-2021 | 09:05hs
•BAIX EMPORDà

Calonge i Sant Antoni organitza dues sessions de participació ciutadana de barris

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitza el proper dimarts, 19 de gener, dues sessions de retorn en el marc de les Consultes de Barris adreçades als veïns i veïnes de Mas Pallí i del nucli de Sant Antoni. Les sessions participatives tindran lloc el 19 de gener a la tarda al Palau Firal de Sant Antoni. A les 18 h serà l’hora dels veïns i veïnes de Mas Pallí, i a les 19.30 h la dels del nucli de Sant Antoni. Es tracta de les sessions de retorn com a continuació de les sessions de debat que van tenir lloc en aquestes dues zones del municipi a finals de setembre i primers d’octubre de l’any passat, en les quals hi van assistir un total de 150 persones. L’objectiu és donar resposta a les propostes i inquietuds que va plantejar la ciutadania durant les sessions de debat. Per cadascuna de les qüestions l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha elaborat un document de treball valorant la seva viabilitat i establint també un ordre de prioritats a l’hora de portar-les a terme. 

Per participar en les sessions de retorn de les Consultes de Barris, i seguint les mesures de prevenció per aturar la propagació de la Covid19, cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a participa@calonge.cat, indicant el nom, cognom i DNI/NIE. 

Les Consultes de Barri són un projecte impulsat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i s’afegeixen als canals de participació ja existents, com les bústies fixes situades a les Oficines d’Atenció Ciutadana del municipi, les bústies mòbils, el portal http://participa.calonge.cat/ i els pressupostos participatius.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143796_calongei-antantoniorganitzadue-e-ion-departicipaciociutadanadebarri--1.htm