logo
Imprimir
14-01-2021 | 20:14hs
•LA GARROTXA

El ple de Sant Joan les Fonts aprova una ordenança que regula els patrocinis d'activitats municipals

La idea és establir un marc reglamentari unitari que permeti canalitzar aquelles activitats o actuacions del municipi que es considerin de major rellevància per a potenciar-les a través del patrocini

Aquest matí s'ha celebrat el primer ple ordinari de 2021. Un dels punts de l'ordre del dia ha estat la proposta d'acord d'aprovació d'una ordenança que reguli els patrocinis d'activitats municipals de caire privat.

La idea és establir un marc reglamentari unitari que permeti canalitzar aquelles activitats o actuacions del municipi que es considerin de major rellevància per a potenciar-les a través del patrocini. Aquestes activitats poden ser de l'àmbit esportiu, cultural, educatiu o de qualsevol altre àmbit de caràcter social o d'interès general pel municipi. És per aquest motiu que aquesta ordenança estableix que els expedients de patrocini s'iniciïn per resolució per prioritzar aquestes activitats preferents, tot i que estableix fórmules simplificades per als patrocinis de quantitats petites.

Aquest és un pas més per part de l'equip de govern per tal d'avançar cap a una gestió municipal transparent, eficient i moderna.


 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143794_elplede-antjoanle-font-aprovaunaordenancaqueregulael-patrocini-dactivitat-municipal--1.htm