logo
Imprimir
13-01-2021 | 10:53hs
•TARRAGONA

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona renoven el seu conveni de col·laboració per tres anys més per oferir millors condicions financeres al sector

Amb aquest acord, els més de 800 col·legiats de la província de Tarragona tindran accés a una línia de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats

CaixaBank i el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona han renovat i ampliat el conveni de col·laboració amb l'objectiu d'oferir millors condicions financeres tant a les farmàcies com a tots els col·legiats de la demarcació..

La renovació del conveni, que serà vigent fins el 2023 implica condicions especials en la gestió dels comptes i del dia a dia dels farmacèutics col·legiats, així com la millora de les condicions de finançament oferint més productes i serveis de finançament a curt termini. En el cas dels TPVs, s'ofereixen tarifes competitives i es prioritza el desplegament dels TPVs virtuals.

Per altra banda, es manté el producte de confirming quefacilita que les farmàcies puguin avançar la facturació de medicaments i productes farmacèutics fins a 15 dies abans del cobrament previst.

El conveni, formalitzat pel president del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, Toni Veciana, i el director d'Institucions a la Direcció Territorial de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, oferirà a tots els col.legiats una oferta concreta de productes i serveis especialitzats per donar resposta a les seves necessitats d'estalvi i finançament, a més d'avantatges en funció de la vinculació amb l'entitat financera.

Durant l'acte de signatura, el director d'Institucions de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el compromís de l'entitat financera amb un sector estratègic com és el farmacèutic tot destacant "la contribució de l'entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".

Per la seva banda, el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, Toni Veciana, ha manifestat que la renovació d'aquest conveni amb Caixabank és clau per poder seguir treballant i garantir el millor servei i atenció a la població en tots els àmbits d'actuació dels professionals farmacèutics .

CaixaBank

CaixaBank és el grup financer líder en banca detallista a Espanya i un dels més importants de Portugal, on controla el 100 % de BPI. El banc, presidit per Jordi Gual i dirigit per Gonzalo Gortázar, té 15,4 milions de clients en el mercat ibèric; la xarxa comercial més gran de la península, amb a prop de 4.500 oficines; i segueix reforçant el seu lideratge en banca digital amb 7 milions de clients digitals. L'entitat cotitza en borsa des del 2008 i forma part de l'Ibex 35, índex borsari de referència de la borsa espanyola.

L'essència de CaixaBank és un model de banca universal socialment responsable, basat en la qualitat, la proximitat i l'especialització en productes i serveis adaptats per a cada segment. La seva missió és contribuir al benestar financer dels seus clients i donar suport al progrés de les comunitats on desenvolupa la seva activitat.

CaixaBank ha rebut el premi "Excel·lència en Lideratge a Europa Occidental 2020" de la revista britànica Euromoney, pel seu lideratge i compromís social en la seva resposta a la crisi del coronavirus. També ha estat escollida com a "Millor entitat del món en Banca de particulars 2020" i "Millor Banc a Espanya 2020", per la revista estatunidenca Global Finance. Aquests premis se sumen als obtinguts en l'àmbit de la banca digital, com el "Millor banc digital en banca de particulars a Espanya 2020", i en l'àmbit de banca privada, en què CaixaBank ha estat escollida "Millor entitat de Banca Privada d'Europa per la seva cultura i visió digital 2020", i "Millor Entitat de Banca Privada a Espanya 2019", per les revistes The Banker i PWM (Grup FT).
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143724_caixabankielcollegidefarmaceutic-detarragonarenovenel-euconvenidecollaboraciopertre-any-me-peroferirmillor-condicion-financere-al-ector-1.htm