logo
Imprimir
12-01-2021 | 17:32hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La Policia Municipal d'Olot deté un veí de Banyoles per delicte contra la salut pública

Els agents li van localitzar 367 grams de marihuana durant un control per les mesures de la covid

La Policia Municipal d'Olot localitza 367 grams de marihuana en un control de trànsit per garantir les mesures contra el coronavirus. Durant el dispositiu, els agents olotins van detenir un veí de Banyoles de 23 anys, acusat d'un delicte contra la salut pública.

L'actuació policial va tenir lloc en un dels controls de seguretat que es realitzen cada dia per garantir el compliment de les mesures preventives contra la covid-19. És en el marc del dispositiu ORIS quan els agents van aturar divendres passat un cotxe que circulava per l'avinguda Sant Coloma, provinent de Les Preses.

Quan els agents varen aturar el vehicle per identificar-ne els ocupants, van notar una forta olor a marihuana. En demanar-los si portaven algun tipus de substància, el passatger assegut al seient del davant va lliurar a un dels policies locals dues bossetes de plàstic precintades que contenien marihuana. A continuació els agents varen escorcollar l'interior del vehicle i, com a resultat, es varen localitzar més bosses amb la mateixa substància.

En total, dins el cotxe hi havia vuit bosses amb 367 grans de marihuana i 200 euros en metàl·lic.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143711_lapoliciamunicipaldolotdeteunveidebanyole-perdelictecontrala-alutpublica-1.htm