logo
Imprimir
09-01-2021 | 20:58hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Filomena deixa una imatge de postal als carrers d'Olot

Les llevaneus han treballat per minimitzar l'impacte de la neu a les carreteres

El temporal Filomena ha deixat carrers plens de neu i una imatge de postal a Olot, un dels punts de les comarques gironines on més s'han deixat sentir les precipitacions durant la matinada i tot el dia d'avui.

Mentre molts olotins sortien a passejar per veure de prop els 10 cm de neu que ja hi havia al matí, les màquines llevaneu han treballat de valent perquè no hi hagués problemes de circulació ni dins la ciutat ni als seus accessos.

Durant tot el dia, les llevaneus han treballat en un dispositiu coordinat amb Protecció Civil, la Policia Municipal i la Brigada, segons informava des del seu compte de Twitter l'alcalde, Pep Berga.

En aquest sentit, durant tot el dia el compte oficial del consistori ha anat informant de l'evolució de la situació i ha demanat prudència als veïns, per evitar desplaçaments innecessaris, i més tenint en compte la vigència del confinament municipal.

La borrasca també ha emblanquinat altres punts de la demarcació, com el Ripollès, les Gavarres i les Guilleries, a més de Cadaqués, Port de la Selva o el monestir de Sant Pere de Rodes. On ha causat més problemes és a l'Eix Transversal, que està tallat entre Espinelves i Viladrau.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143647_filomenadeixaunaimatgedepo-talal-carrer-dolot-1.htm