logo
Imprimir
05-01-2021 | 11:01hs
•LLEIDA

Aspid disposarà de vehicles per als seus projectes solidaris gràcies a la col·laboració de Fundació 'la Caixa' i el concessionari Drivim

L'acció correspon a la modalitat "Mobilitat Solidària", dirigida a permetre la renovació de vehicles a les entitats socials

La Fundació "la Caixa" i Drivim Lleida, en col·laboració amb CaixaBank i de CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 16.750 euros perquè Aspid disposi d'una furgoneta per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat.

L'acció s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària", una iniciativa de CaixaBank, que canalitza fons de la Fundació "la Caixa" i els suma a les aportacions d'empreses i particulars amb l'objectiu d'ajudar al fet que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Aquest nou vehicle permetrà millorar la qualitat de prestació dels serveis actuals, especialment d'assistència en les comarques del Segrià i Noguera, així com la prestació de serveis a les empreses del teixit lleidatà, consolidant el manteniment de l'ocupació dels 66 llocs de treball actuals del Centre Especial de Treball d'ASPID.

La col·laboració realitzada a Lleida pertany a la modalitat "Mobilitat Solidària", que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència. CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer han canalitzat una subvenció de la Fundació "la Caixa" de 16.750 euros i la col·laboració de Drivim per facilitar a l'entitat l'adquisició del vehicle.

A l'acte de lliurament, que ha tingut lloc a les instal·lacions d'Aspid a Lleida, hi ha assistit el director de banca d'insticions de CaixaBank a Lleida, Victor Martinez, director comercial de la Citroen a Lleida, Jordi Masamunt, la presidenta d'ASPID, Bibiana Bendicho, i el director comercial de CaixaBank Consumer Payments, Manel Ble.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143562_a-piddi-po-aradevehicle-peral-eu-projecte-olidari-gracie-alacollaboraciodefundaciolacaixaielconce-ionaridrivim-2.htm