logo
Imprimir
23-12-2020 | 21:58hs
•OPINIó

Un atac a l'educació

Això és una part essencial del projecte de Llei d'educació pilotada per Isabel Celáa, que ja ha passat el tràmit -mai millor dit- al Congrés

Diumenge passat, 20 de desembre, als carrers de les principals ciutats, entre elles Girona, es van veure unes caravanes de cotxes amb banderes per defensar la llibertat de l'educació. Demanem "Més pluralitat. Més llibertat. Més igualtat".

Més plurals. Això tan senzill és el que demanen els agents educatius: els pares per triar el centre amb llibertat perquè els fills no són de l'Estat, i no volen que s'atrofiïn la consciència; els professors per discriminació i per no estar vigilats per un comissari polític; els directius de les escoles contra el corró ideològic que imposarà la ideologia de gènere, anul·lant l'ideari de centre. I tots per la indignant manca de consens, una cosa mai vista. El projecte té una deriva autoritària que amenaça la igualtat, la llibertat, i la pluralitat. És una mala llei en tots els sentits.

Això és una part essencial del projecte de Llei d'educació pilotada per Isabel Celáa, que ja ha passat el tràmit -mai millor dit- al Congrés. Amb aquest totalitarisme encobert s'entén que acabin amb l'educació diferenciada, l'educació especial, les escoles concertades, la llibertat d'elecció de centre educatiu, el castellà com a llengua vehicular a tot l'Estat, i el MIR per als professors que estaran condicionats per determinats governs autonòmics.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143356_unatacaleducacio-1.htm