logo
Imprimir
22-12-2020 | 16:57hs
•EL RIPOLLèS

El calendari de l'Ajuntament de Ripoll 2021 mostra racons de la vila

Com sempre, en el calendari es destaquen les dates d'aquelles festes i tradicions més significatives de la vila

Aquest any els socis de la nova associació fotogràfica de Ripoll, nascuda en plena pandèmia, són els protagonistes de les imatges que mostra el calendari editat per l'Ajuntament de Ripoll per l'Any 2021.

Per fer el calendari, l'entitat ha proposat als seus socis quatre reptes fotogràfics mensuals, sota el títol "Racons", una forma de descobrir indrets de Ripoll a partir de la fotografia i la imaginació de cada participant. Aquests reptes han estat "Carrers", "Ferro, "Colors" i "La Nit". Les tres fotografies més votades, de cada repte, pels mateixos socis, han estat les seleccionades per il·lustrar el calendari. Un total de 12 imatges que mostren "Racons" de Ripoll des de punts de vista diferents .

El calendari també té un codi QR que enllaça directament amb la a web de l'associació, on es poden visualitzar les 74 fotografies que han participat en els diferents reptes. Us animeu a descobrir-les i a encertar als llocs que mostra.

Com sempre, en el calendari es destaquen les dates d'aquelles festes i tradicions més significatives de la vila, malgrat que totes elles, de moment encara estaran condicionades per les normatives de la COVID19.

L'agraïment més sincer a totes les persones d'aquesta nova entitat, que es va gestar en uns cursos de fotografia proposats per l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Ripoll l'any 2019 i realitzats per David Fajula. Especialment gràcies a l'esforç de la Junta formada per Eudald Tutllo, Joan Caballero, Grego Sayago, Jordi Magriñà, Eudald Teixidor, Íngrid Silva i Núria Gayolà per engegar un nou projecte i aconseguir amb poc temps una trenta de socis.

El calendari es pot recollir a l'Ajuntament, al Museu, a l'Oficina de Turisme, a la piscina i als forns de pa de Ripoll.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/143300_elcalendaridelajuntamentderipoll2021mo-traracon-delavila-1.htm