logo
Imprimir
28-11-2020 | 20:19hs
•POLíTICA

L'exsecretari general de CCOO a Girona anirà a la llista d'ERC el 14 de febrer

Bartomeu Compte és un dels dos representants comarcals de la Garrotxa que formarà part de la candidatura de Jordà

L'exsecretari general del sindicat Comissions Obreres (CCOO) a les comarques gironines, Bartomeu Compte, anirà a la llista d'Esquerra Republicana per Girona a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. Encara no està decidit en quina posició anirà a la llista que encapçala la consellera d'Agricultura i exdiputat al Congrés, Teresa Jordà, però de moment, el congrés comarcal de la Garrotxa ha escollit Compte, resident a Besalú, i la professora de la UNED Dolors Corretgé com a representants a les llistes dels republicans.

L'antic líder de Comissions a Girona ha explicat que formar part d'una llista liderada per Jordà és "un gran repte personal i una agradable responsabilitat" i ha assenyalat que treballarà per la cohesió social i la reducció de les desigualtats, trets clau dels valors republicans.

A més, el besaluenc també ha afirmat que amb la consellera d'Agricultura les comarques de Girona es garanteixen una representant amb "un ampli coneixement del territori, treballadora incansable i amb una especial sensibilitat social, que és el que més necessitem aquests dies que vivim amb la pandèmia".

En aquest sentit, ha subratllat que l'impacte del virus fa "imprescindible" que el nou Govern de la Generalitat sigui "intrínsecament d'esquerres per impulsar polítiques socials i econòmiques valentes que ajudin als que més ho necessitin amb l'objectiu de garantir el benestar material i treball a tota la ciutadania".

"Ens presentem per fer República des de l'avenç dels drets nacionals i els socials i l'enfortiment democràtic", ha insistit.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/142556_lex-ecretarigeneraldeccooagironaaniraalalli-tadercel14defebrer-2.htm