logo
Imprimir
27-11-2020 | 14:49hs
•ALT EMPORDà

Llançà fomenta el comerç de proximitat de cara a Nadal

L’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Llançà, impulsa la campanya ‘Per Nadal, compra a Llançà’

L’Àrea de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Llançà, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Llançà, ha impulsat la campanya ‘Per Nadal, compra a Llançà’, que té l’objectiu de conscienciar a la població de la importància que té ajudar en aquests moments al comerç local, i més en una època ben lligada al consum com és Nadal. 

La campanya arriba envoltada de tota una sèrie d’accions que li donen valor afegit. Per un costat, des de l’Ajuntament de Llançà han dissenyat uns arbres nadalencs de foam per tal d’ornamentar els establiments que romandran oberts durant aquests dies, uns elements que reforcen i potencien la campanya. Així, els aparadors mostraran un aspecte guarnit, la qual cosa enfortirà la imatge dels principals eixos comercials del municipi. 

D’altra banda, i amb col·laboració amb l’Àrea de Turisme, enguany s’organitzarà el primer Concurs d’Aparadors de Nadal, una iniciativa que té com a objectiu dinamitzar i fer valdre el comerç de proximitat en unes dates clau, tot premiant les millors decoracions dels establiments comercials amb motiu de les festes. En aquest cas, els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consistiran en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà. 

Paral·lelament, també s’està gestant un catàleg en línia que tindrà el nom de ‘Aquest Nadal, menja a Llançà’, que servirà per promocionar els restaurants oberts en període nadalenc i els seus menús i plats especials elaborats en dies nadalencs. I, d’altra banda, des de Ràdio Llançà es difondran d’una banda falques promocionals de la campanya, i de l’altra també es podran escoltar receptes nadalenques de la mà dels restauradors locals. Tot aquest reguitzell de novetats, és clar, compartiran protagonisme amb la tradicional il·luminació nadalenca i el fil musical que amenitzarà les compres al municipi costaner.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/142521_llancafomentaelcomercdeproximitatdecaraanadal-1.htm