logo
Imprimir
26-11-2020 | 17:17hs
•EL RIPOLLèS

Els 5 vals de 40 € per gastar aquest Black Friday a Ripoll ja tenen propietaris

Les persones guanyadores són Montse Arribas, Miguel Calvo, M. José Fuertes, Trini Pont i Valentí Grifell; els comerços que han repartit la sort són Caballol Interiors, Herbes Encarna, Sportsoulet, Vins Guillamet i vins La Vinya

Aquest migdia a la sala Eudald Pradell de l'Ajuntament de Ripoll s'ha realitzat el sorteig de 5 vals de 40 € entre els tiquets de compra superiors a 10 € i dipositats pels mateixos clients en les urnes ubicades en els comerços ripollesos adherits en la campanya. En aquest cas serà imprescindible que les persones guanyadores els gastin al llarg d'aquest divendres i dissabte coincidint amb la celebració mundial del Black Friday.

La regidora de Turisme, Comerç, Fires i Mercats, Manoli Vega i la presidenta de la Unió de Botiguers de Ripoll, Ariadna Sánchez han estat les mans innocents que han tret de les urnes 5 tiquets, dels 1771 recollits en els 43 establiments que participen en la campanya d'aquest any.

Les persones guanyadores són Montse Arribas, Miguel Calvo, M. José Fuertes, Trini Pont i Valentí Grifell; els comerços que han repartit la sort són Caballol Interiors, Herbes Encarna, Sportsoulet, Vins Guillamet i vins La Vinya.

Per últim recordar que al llarg del cap de setmana tots aquests 43 establiments oferiran suculentes ofertes que val la pena aprofitar per avançar les compres nadalenques. Uns descomptes que s'hi pot sumar un 10% addicional si la compra es realitza a través del portal respiradecompresalripolles.com aplicant el codi -10RESPIRA.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/142489_el-5val-de40eurperga-taraque-tblackfridayaripolljatenenpropietari--1.htm