logo
Imprimir
20-11-2020 | 15:37hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors

La plataforma en línia Vlex.com d'Àngel Faus i Tomàs ha estat premiada amb el guardó al Jove Empresari

Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors que, aquest divendres, s'han entregat a l'Ajuntament d'Olot. Aquests guardons, que organitza anualment l'Ajuntament d'Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), el Cercle Euram i compta amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de l'emprenedoria a la comarca de La Garrotxa posant en valor i reconeixent aquells projectes que aposten per la dinamització de l'activitat socioeconòmica.

L'empresa Buggy-Bee de Joan Riera Banal ha rebut el primer Premi 100% Emprenedors de la mà de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, i la Regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias. El jurat d'aquesta edició ha escollit aquest projecte pioner a l'estat espanyol, realitzat amb productes sostenibles i de proximitat, per la innovació i millora de la qualitat de vida que aporta als nens i nens amb mobilitat reduïda. Tal com s'ha destacat durant l'acte d'entrega del guardó, les cadires elèctriques per infants no només faciliten el transport i la mobilitat dels nens i nenes sinó que també ajuden a la seva interacció i el joc propi d'aquesta edat.
Cabanyes entre Valls d'Àlex López i Alfons Nogareda s'ha emportat el segon Premi 100% Emprenedors. El guardó l'ha entregat el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias, que han destacat l'original iniciativa turística situada a la Vall de Bianya per la seva projecció, per la utilització d'elements sostenibles i per contribuir qualitativament a l'oferta turística garrotxina, oferint totes les comoditats en una cabanya de fusta ubicada a la part superior dels arbres.

Pau Bramon i Jordi Vallès, creadors d'Indeep, també han estat reconeguts amb un accèssit pel seu projecte tecnològic pioner i d'última generació que permet oferir solucions de control de qualitat mitjançant la intel·ligència artificial a les indústries, reduint costos i augmentant la qualitat de les empreses del territori. El representant d'EURAM Garrotxa, Josep Maria Ginabreda, ha estat l'encarregat d'entregar el guardó.

Per últim, Àngel Faus i Tomàs ha estat premiat amb el Premi Jove Empresari de l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa per Vlex.Com, la seva plataforma online proveïdora global d'informació jurídica i solucions legals per a mercats professionals amb més de 30.000 clients arreu del món. La iniciativa, que va fundar conjuntament amb el seu germà Lluís Faus, ja s'ha establert com a líder mundial en aquest àmbit i es tracta del primer assistent basat en intel·ligència artificial que permet validar la qualitat d'una argumentació jurídica processant i analitzant sentències i informacions legals de diferents jurisprudències. El guardó s'ha entregat de la mà de Marlene De Arcos, presidenta de JEG.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/142262_buggy-beecabanye-entrevall-iindeephane-tatguardonat-ala-etenaediciodel-premi-100emprenedor--2.htm