logo
Imprimir
18-11-2020 | 22:23hs
•MOTOR

Garatge Plana habilita un ‘Saló de l’Automòbil’ amb grans ofertes

A partir de dilluns vinent, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina impulsa, a més, la campanya ‘Otoño VO’

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat la societat a adaptar-se o, fins i tot, a reinventar-se. La capacitat de resiliència es pot comprovar a tots els sectors, un dels quals és el de l’automoció, on companyies referencials a la demarcació gironina com Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la província, mantenen la seva notorietat de marca dempeus a través de campanyes innovadores i sincròniques amb aquests temps. 

Un exemple és la campanya ‘Saló de l’Automòbil a Garatge Plana’, una iniciativa que té com a objectiu apropar les millors ofertes en turismes, furgonetes o campers de la popular firma alemanya als seus potencials clients en un context on, la visita física, es troba restringida a causa de les mesures del Govern per frenar el ritme de contagis del nou coronavirus. Així, des del concessionari gironí han convertit el hàndicap en oportunitat, i el resultat ha estat esplèndid: a través de la sinergia, Garatge Plana oferta al millor preu possible qualsevol dels seus flamants automòbils, siguin nous o d’ocasió, arreu dels seus diversos centres. 

Aquesta campanya es va iniciar el passat dilluns, 16 de novembre, i s’allargarà fins al dia 30 d’aquest mes, període en el qual els futurs compradors tindran la possibilitat d’estrenar el seu vehicle Mercedes al millor preu. Ara bé, l’activitat promocional de l’empresa gironina no s’atura aquí. A partir del dilluns vinent, 23 de novembre, i fins al dia 6 de desembre, s’iniciarà una nova campanya, ‘Otoño VO’, que deriva de ‘Saló de l’Automòbil a Garatge Plana’, tot i que busca fer un pas més: en aquest sentit, reforça els millors preus en vehicle d’ocasió, afegint d’altra banda els 3 anys de garantia i els 3 anys de manteniment.

Empresa referent

Garatge Plana llueix molts atributs que l’han posicionat en el lloc referencial que ocupa ara. Un dels quals és el seu capital humà, al voltant de 160 professionals degudament capacitats que brinden un servei eficient i personalitzat repartit a les diferents seus de la companya: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot. Tots ells garanteixen allargar una trajectòria empresarial que ja supera els setanta anys.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/142188_garatgeplanahabilitaun-alodelautomobilambgran-oferte--1.htm