logo
Imprimir
30-10-2020 | 18:05hs
•ESPORTS

El Club Esportiu Mossos d'Esquadra i Club Vela Blanes signen un conveni de col·laboració d'àmbit esportiu i solidari

Club Esportiu Mossos d'Esquadra i Club Vela Blanes aposten per l'esport i l'activitat solidària

Ahir es va signar el conveni de col·laboració entre el Club de Vela Blanes i el Club Esportiu de Mossos d'Esquadra. Aquest conveni, que s'ha estat treballant durant els darrers mesos, té com a objectiu implantar línies estretes de col·laboració entre ambdues entitats en tot allò que fa referència en l'àmbit esportiu i de responsabilitat social. Durant els darrers mesos les dues entitats han planificat futures accions a desenvolupar en el marc d'aquests acords que avui s'han signat i que durant els propers mesos cristal·litzaran en tot un seguit d'iniciatives i activitats esportives i solidàries.

El Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME), que té com a President al Comissari Joan Carles Molinero i Vicepresident el Sr. Josep Denuc, és una entitat que aglutina diverses especialitats esportives a nivell de tot Catalunya. Amb aquest conveni situa la seu principal d'accions de la seva secció marítima a les comarques Gironines, a la població de Blanes; essent el Club de Vela Blanes la base per dur a terme les seves activitats principals.

Amb la signatura d'aquest conveni, que té una durada d'un any i que es prorrogarà automàticament si cap dels clubs manifesta el contrari, el Club Vela Blanes expressa la voluntat de col·laborar, en el format que es determini, en totes les activitats organitzades o promogudes pel CEME, i viceversa.

Així mateix el CEME es compromet a fer difusió a la seva web i a les seves xarxes socials de les col·laboracions que ambdues entitats portin a terme, així com de totes les novetats i notícies que es generin al respecte. L´activitat principal serà el rem en diverses modalitats i s´espera en un futur crear una secció de vela, i donar cabuda a tot el que hagi de veure amb els esports marítims. L'objectiu de la Secció Marítima a mitjà i llarg termini serà la competició de caràcter nacional i internacional.

La col·laboració també inclourà accions de caràcter més solidari en la que s'han alineat les dues entitats, i coincideixen a defensar que esport i solidaritat hi han d'anar de la mà. El Club de Vela Blanes, ja ha estat guardonat en nombroses ocasions per aquesta tasca més social. En aquest darrer sentit el hashtag per seguir de prop tota l'activitat a instagram serà: #RowTowardsaBetterWorld

L'acord signat aquest matí pel president del CVB el Sr. Joan Balaguer i els representants del CEME ha volgut reiterar aquest marc de col·laboració i treball conjunt de les dues entitats.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141596_elclube-portiumo-o-de-quadraiclubvelablane-ignenunconvenidecollaboraciodambite-portiui-olidari-1.htm