logo
Imprimir
28-10-2020 | 19:55hs
•LA GARROTXA

Nova edició del Butlletí Municipal de Sant Joan les Fonts corresponent al mes de novembre

A la contraportada es parla, entre d’altres, de com s’ha actuat als cementiris davant la festivitat de Tots Sants i es repassa l’agenda d’actes previstos per aquests dies, com una tertúlia de llibres amb el periodista local Xavier Valeri

Aquesta setmana s’ha repartit als diferents domicilis de Sant Joan les Fonts un nou Butlletí Municipal corresponent al mes de novembre. La notícia en portada és per unes actuacions de millora a la carretera de Serra del Bosc que en milloren la superfície.

En pàgines interiors hi ha un escrit del regidor d’hisenda, Carles Grèbol, sobre les mesures que contemplen les ordenances fiscals municipals per l’any que ve. S’hi exposen els canvis en l’impost de vehicles de tracció mecànica i la taxa d’escombraries, a part d’aportar algunes dades il·lustratives del cost del servei. També es repassen diferents actuacions de millora dutes a terme per la Brigada Municipal o que els plens es poden seguir a través de Youtube.

A la contraportada es parla, entre d’altres, de com s’ha actuat als cementiris davant la festivitat de Tots Sants i es repassa l’agenda d’actes previstos per aquests dies, com una tertúlia de llibres amb el periodista local Xavier Valeri.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141513_novaediciodelbutlletimunicipalde-antjoanle-font-corre-ponentalme-denovembre-2.htm