logo
Imprimir
27-10-2020 | 12:45hs
•BAIX EMPORDà

Calonge i Sant Antoni intensifica les mesures de contenció de la Covid19 entre el personal de la brigada

L'objectiu d'aquestes mesures és contenir la propagació de la Covid19

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha intensificat les mesures de control de la Covid19 entre el personal municipal. Aquesta setmana s'han realitzat tests serològics a tot el personal de la brigada municipal. En total s'han realitzat 34 proves, i totes han donat negatiu de Covid19. A banda d'aquesta mesura, s'ha establert una reorganització del personal de la brigada per limitar els contactes durant l'horari laboral i prevenir d'aquesta manera la transmissió del virus. Entre els treballadors de la brigada s'han creat grups bombolla de 3 persones, que treballaran sense entrar en contacte amb la resta de personal. També s'han modificat les reunions de treball, de manera que s'ha eliminat el briefing que es feia cada matí amb tot el personal, i s'estableixen reunions de control de treball amb grups reduïts. Com a mesura complementària també es manté la presa de la temperatura diàriament a tot el personal de la brigada.

L'objectiu d'aquestes mesures és contenir la propagació de la Covid19, i garantir que en el cas que hi hagi algun positiu entre els treballadors de la brigada això no comporti el confinament de tot el personal, de manera que es pugui continuar desenvolupant la feina amb normalitat.

El regidor d'Espai Públic, Sergi Orduña, explica que "per nosaltres el més important és la salut del personal municipal, i en el cas de la brigada hem decidit implantar aquestes mesures per contenir la Covid19. Així aconseguim que els treballadors municipals tinguin més garanties sanitàries, i a la vegada evitarem un confinament de tot el personal en el cas que hi hagi algun cas positiu. Treballem per garantir la salut dels empleats de la brigada i també per poder assegurar que l'Ajuntament no s'hagi d'aturar".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141414_calongei-antantoniinten-ificale-me-ure-decontenciodelacovid19entreelper-onaldelabrigada-1.htm