logo
Imprimir
23-10-2020 | 20:30hs
•LA SELVA

Sant Hilari tindrà un Pla Educatiu d'Entorn

La Regidoria d'Educació destaca l'oportunitat que representa per Sant Hilari disposar d'un PEE per tal de caminar cap a un municipi educador i cohesionat socialment

Els Plans Educatius d’Entorn són una iniciativa oberta i innovadora de cooperació educativa entre les administracions -autonòmica i local- que tenen com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

L’element estratègic clau és aconseguir continuïtat i coherència entre les accions dels diferents agents educatius que operen en un territori, tant si pertanyen a l’educació formal com a la no formal i/o la informal.

Aquesta xarxa de corresponsabilització educativa dels plans educatius d’entorn va adreçada a infants i joves de 0 a 18 anys dels centres educatius públics i privats concertats d’un municipi , amb especial atenció als sectors més fràgils i als més vulnerables. Però les accions també s’adrecen, des d’una perspectiva proactiva, a tota la comunitat educativa.

El Pla Educatiu d’Entorn de Sant Hilari pretén desenvolupar 3 línies fonamentals d’acció:

El Pla Educatiu d’Entorn representa, en definitiva, una oportunitat de desenvolupament sociocomunitari estructural i coherent, que permeti donar respostes educatives integrals i que interpel.li a totes les parts implicades a assumir la seva responsabilitat i el seu compromís amb els projectes comuns.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141353_-anthilaritindraunplaeducatiudentorn-1.htm