logo
Imprimir
23-10-2020 | 13:49hs
•LA GARROTXA

Millores a l'Estadi Municipal d'Olot

La instal·lació d'un nou marcador, un nou quadre elèctric i l'ampliació de la llotja són algunes de les darreres actuacions que ha impulsat l'Ajuntament d'Olot per actualitzar aquestes instal·lacions esportives

Aquestes últimes setmanes, l'Ajuntament d'Olot ha finalitzat diverses actuacions i engegat nous projectes de millora de l'Estadi Municipal de la ciutat. En concret, els treballs han permès actualitzar el quadre elèctric, afectat per filtracions d'aigua. Al mateix temps, també s'ha instal·lat un nou marcador electrònic; petició que des de feia temps reclamaven jugadors i afició i, alhora, s'ha senyalitzat el recinte per establir els circuits d'entrada i sortida, seguint les normatives en matèria de prevenció de contagis per la COVID-19. Per últim, també s'han pogut executar les obres de millora de les llotges situades a la zona de tribuna.

En concret, el nou quadre elèctric ha suposat una inversió d'11.585,65 euros – dels quals 5.000 provenen d'una subvenció de la Diputació de Girona - el marcador elèctric ha tingut un cost de 4.827,85 euros i, per últim, les obres d'ampliació de la llotja suposen una inversió de 19.847 euros.

Paral·lelament, des de l'Ajuntament d'Olot també es contempla tirar endavant una nova bateria d'actuacions de millores de l'Estadi Municipal amb la voluntat d'adequar aquest espai a les necessitats i mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la COVID- 19. Per això, s'està treballant en el projecte d'instal·lació de seients a tota la graderia de l'Estadi Municipal i, en segon lloc, durant els pròxims dies s'habilitarà una nova zona de premsa per poder atendre millor les necessitats dels mitjans de comunicació que donen cobertura als partits de l'UEO.

Al mateix temps, un cop el govern espanyol faci efectiu l'ordre de desbloqueig del superàvit dels ajuntaments tal com s'ha anunciat, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Olot té previst engegar noves actuacions per renovar part del mobiliari de l'estadi així com la coberta de l'espai, entre altres actuacions.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141326_millore-ale-tadimunicipaldolot-1.htm