logo
Imprimir
21-10-2020 | 12:56hs
•BAIX EMPORDà

Calonge i Sant Antoni suspèn les rues de Carnaval 2021

Actualment des de l'organització del Carnaval en coordinació amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s'està treballant per veure la viabilitat d'organitzar alguns actes que permetin garantir la seguretat i evitar la propagació de la Covid19

L'any vinent no hi haurà rues de Carnaval a Calonge i a Sant Antoni. Aquesta és la decisió que han pres els membres de l'organització del Carnaval conjuntament amb l'Ajuntament per evitar aglomeracions i davant la dificultat de mantenir la distància de seguretat en una activitat com la rua. A Calonge i Sant Antoni s'organitzaven dues desfilades de Carnaval, una a cadascun dels nuclis. En el cas de Calonge hi participaven una cinquantena de colles i hi desfilaven unes 3.000 persones. En el cas de Sant Antoni la rua aplegava més de 30 colles i unes 2.000 persones.

Actualment des de l'organització del Carnaval en coordinació amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s'està treballant per veure la viabilitat d'organitzar alguns actes que permetin garantir la seguretat i evitar la propagació de la Covid19. L'objectiu és poder organitzar activitats que permetin un control de l'aforament, evitar aglomeracions i garantir la distància de seguretat en tot moment.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141239_calongei-antantoni-u-penle-rue-decarnaval2021-2.htm