logo
Imprimir
19-10-2020 | 16:01hs
•POLíTICA

Joan Martín, elegit nou primer secretari del PSC de Salt

La renovació de l'executiva local s'havia ajornat mesos enrere a causa del confinament per la COVID-19 i el divendres es va celebrar l'assemblea en format telemàtic

Joan Martín va ser escollit el divendres com a primer secretari del PSC de Salt en una assemblea extraordinària que es va celebrar al vespre. Martín va ser el cap de llista del PSC a les passades eleccions municipals el maig de 2019 i actualment és el portaveu del grup municipal i conseller comarcal del PSC al Consell Comarcal del Gironès. Martín va néixer a Salt fa 42 anys, i és enginyer informàtic i professor de l'institut Salvador Espriu de la vila. El nou primer secretari de l'agrupació milita a l'agrupació del PSC de Salt des de 2007 i és regidor des de 2015.

La renovació de l'executiva local s'havia ajornat mesos enrere a causa del confinament per la COVID-19 i el divendres es va celebrar l'assemblea en format telemàtic. També es va preparar a la seu del partit -amb una mínima presència per complir amb les mesures de prevenció davant del coronavirus- la possibilitat que hi votessin els militants que no hi poguessin participar telemàticament.

Juntament amb l'elecció de Martín com a primer secretari, es va escollir també la nova executiva local. Els noms i càrrecs d'aquesta nova executiva, formada per 5 dones i 3 homes, són els següents:

Primer secretari: Joan Martín
Secretaria d'Organització: Iolanda Pineda
Secretaria d'Economia i Hisenda: Yasmina Abad
Secretaria de Política Feminista i Municipal: Gemma Núñez
Secretaria de Comunicació i Digitalització: Ivan Rodríguez
Secretaria d'Igualtat i Polítiques Socials: Montse Blasco
Secretaria de ciutadania i diversitat: Soumaya Baez
Secretaria de Política Institucional: Jordi Matas




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141171_joanmartinelegitnouprimer-ecretaridelp-cde-alt-1.htm