logo
Imprimir
19-10-2020 | 15:07hs
•BAIX EMPORDà

Calonge i Sant Antoni aprova el cartipàs

Pel que fa a les retribucions, l'alcalde tindrà un sou de 50.000€ bruts dividits en 14 pagues

El Ple de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat avui el cartipàs municipal, en una sessió extraordinària celebrada aquest migdia. En la sessió s'ha establert el règim de sessions del ple, que serà mensual l'últim dijous de mes, excepte els mesos d'agost i desembre. Pel que fa a les Juntes de Govern, el regim de sessions serà setmanal. El Ple també ha aprovat les dedicacions i retribucions dels regidors i el nomenament dels representants municipals en els diferents òrgans.

Els representants a la Mancomunitat de Municipis de Palamós, Calonge i Vall-llobrega seran Jordi Soler, Albert Ros, Joan Caner i Mercè Orduña. Jordi Soler serà el representant al Consorci de la Costa Brava, Localret, la Xarxa de Municipis Indians, la Xarxa Europea de Territoris Surers, el Consorci de les Vies Verdes, la Mancomunitat pel Control del Mosquit Tigre i el Consorci per al condicionament i la Gestió del complex del tractament de Residus de Solius. Norbert Botella serà el representant en el CILMA, el Consorci de Normalització Lingüística, l'ADF Gavarres Marítima, la Comissió de Seguiment de les Escoles Verdes, el Consorci de les Gavarres i el de la Conca del Ridaura. Joan Caner serà el representant a la Comissió Turística Baix Empordà. Alberto Mas serà el representant municipal en el Parc de Bombers del Baix Empordà

Pel que fa a les retribucions, l'alcalde tindrà un sou de 50.000€ bruts dividits en 14 pagues, mentre que 6 regidors tindran una dedicació parcial de 27 hores setmanals i una remuneració de 33.750€ bruts. Dos regidors del govern rebran la retribució per indemnització per assistència als diferents òrgans col·legiats (Plens, Juntes de Govern, Comissions Informatives, Juntes de Portaveus i Meses de Contractació).

Pel que fa a les competències dels regidors de govern, el nou equip de govern està format per 9 regidors. La composició de la Junta de Govern Local està integrada per l'alcalde i els 5 tinents d'alcalde. L'alcalde, Jordi Soler, és el responsable d'Urbanisme, Patrimoni, la Unitat de TIC i Gestió Territorial i les de la Unitat d'Atenció Ciutadana, Alcaldia i Projectes Estratègics. Arturo Prades, vicealcalde i primer tinent d'alcalde, desenvolupa les competències d'Hisenda, Promoció Econòmica, Secretaria General, Contractació i Habitatge. Joan Caner, segon tinent d'alcalde, assumeix les competències de Turisme, Platges, Pagesia i promoció del vi de Calonge; Albert Ros, tercer tinent d'alcalde, és responsable de Salut, Mobilitat i de la urbanització Mas Pere. La quarta tinença d'alcaldia és per Alberto Mas, que assumeix Seguretat Ciutadana i promoció del Parc d'Activitats Econòmiques, i també és el comissionat per urbanitzacions. Norbert Botella, cinquè tinent d'alcalde, assumeix Medi Ambient, Cultura i Ensenyament. Mercè Orduña desenvoluparà les competències de Serveis Socials, Recursos Humans i Participació Ciutadana, Marta Geli les de Joventut, Gent Gran, Igualtat i Festes i Sergi Orduña assumeix Esports i Espai Públic.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141162_calongei-antantoniaprovaelcartipa--2.htm