logo
Imprimir
16-10-2020 | 17:14hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Circuits d'entrada i sortida al mercat d'Olot per evitar aglomeracions

La Policia Municipal i Protecció Civil tornaran a controlar els accessos

L'Ajuntament d'Olot crearà un circuit d'entrada i de sortida per al mercat setmanal, una nova mesura que forma part de les restriccions per frenar la covid-19. Coincidint amb els nous protocols de la Generalitat per evitar més contagis, la capital de la Garrotxa ha actualitzat les mesures de seguretat al mercat del dilluns.
Així, els voluntaris de Protecció Civil i agents de la Policia Municipal d’Olot tornaran a controlar els accessos i el flux d’assistents al mercat dels dilluns amb tanques d’entrada i sortida.

El consistori demana a la ciutadania que mantingui en tot moment les distàncies de seguretat d’1,5 metres, porti sempre la mascareta i respecti tant el circuit com els torns d’espera. 

«Sobretot, es demana que únicament estiguin al mercat el temps imprescindible per a realitzar les compres», assenyala el consistori en un comunicat, en què recorda que també cal rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i que els paradistes també tindran elements com cintes per evitar aglomeracions i només atendran una persona a la vegada. 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141123_circuit-dentradai-ortidaalmercatdolotperevitaraglomeracion--1.htm