logo
Imprimir
15-10-2020 | 19:20hs
•BESALú, VILA COMTAL

El rodatge del film 'The Path' converteix un local de Besalú en un cafè d'època

L'espai, una antiga fruiteria, està ubicat a la plaça de Sant Pere i s'ha convertit per uns dies en el 'Café Splendide'

Des de fa temps que l’entorn històric de la vila comtal de Besalú ha encisat a productors audiovisuals per a contextualitzar-hi les seves creacions. Recentment, a la localitat garrotxina s’hi va rodar bona part de la segona temporada de la sèrie estatunidenca Westworld, però no ha estat l’únic cas en aquest excepcional 2020. 

Aquesta setmana la plaça de Sant Pere s’ha omplert de camions i material per tal de guarnir un dels locals propers, batejat amb el Café Splendide, un antic cafè que apareixerà a la pel·lícula ‘The Path’, una producció de caràcter internacional que, malgrat l’expectació, no ha volgut donar més detalls. Aquest espai, fa molts anys, havia albergat la fruiteria del veí Joan Joan.

Com és natural, la presència notòria de camions i operaris ha cridat l’atenció dels vianants, que s’han aproximat a la zona i han pogut observar persones caracteritzades amb peces de roba antiga i uniformats, alguns, amb vestits de color blau. Des del punt de vista de l’afectació viària, a causa del rodatge el carrer del Canó s’ha tallat en diversos moments: dimarts a la tarda, tot el dia d’ahir amb talls intermitents per als vianants i aquest dijous al matí.

Càsting telemàtic

Per tirar endavant el rodatge a Besalú -també se n’ha fet un a Girona-, una empresa de càsting va estar buscant figurants a finals del mes passat. En aquest cas, es buscaven homes i dones d’entre 18 i 75 anys que poguessin estar disponibles per rodar del 12 al 16 d’octubre. Tenint en compte el context de pandèmia, el càsting es va fer de manera telemàtica.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/141093_elrodatgedelfilmthepathconverteixunlocaldebe-aluenuncafedepoca-1.htm