logo
Imprimir
07-10-2020 | 12:54hs
•BAIX EMPORDà

Sant Antoni amplia la Fira de Vehicles Low Cost

La Fira obre portes aquest divendres 9 d'octubre a la tarda i fins diumenge 11 d'octubre

La Fira del Vehicle Low Cost torna a Sant Antoni ampliant l'espai d'exposició. Aquest esdeveniment, que enguany arriba a l'onzena edició, tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni i enguany amplia la zona d'exposició afegint el Pavelló d'Esports, situat just al costat del Palau Firal. El proper divendres 9 d'octubre obrirà les portes l'onzena edició de la Fira de Vehicles Low Cost de Sant Antoni de Calonge, amb més de 3.000 metres quadrats. La fira estarà oberta divendres a la tarda de les quatre a les vuit i tot dissabte i diumenge de les deu del matí a les vuit del vespre.

Durant tot el cap de setmana participaran en aquesta fira una quinzena d'expositors, que posaran a la venda un total de 100 vehicles d'ocasió i kilòmetre 0 amb preus de venta especials durant la fira, i també hi haurà una zona de caravàning i camper, estands de recanvis i merchandising i servei de menjar amb Food Truk.

Aquesta mostra de vehicles d'ocasió està consolidada com l'aparador per trobar tot tipus de vehicles de segona mà en bon estat i a bon preu. La Fira de Vehicles Low Cost arriba a l'onzena edició amb una oferta que inclou cotxes, motos, bicis, patinets i també la segona edició del Caravaning Low Cost.

La Fira del Vehicle Low Cost estava inicialment prevista pels dies 3, 4 i 5 d'abril i es va haver de suspendre per la Covid19. Aquest esdeveniment està organitzat per l'Associació Comarcal de Vehicles Empordà – Clàssics Rent Services amb la col·laboració de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i Events Garbí.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140838_-antantoniamplialafiradevehicle-lowco-t-2.htm