logo
Imprimir
05-10-2020 | 15:42hs
•BAIX EMPORDà

Més d'un centenar de persones assisteixen a la sessió de participació ciutadana a Sant Antoni

La sessió participativa de Sant Antoni s'afegeix a la sessió que ja es va celebrar al setembre amb els veïns i veïnes de Mas Pallí

Més d'un centenar de persones van assistir dissabte a la sessió de participació ciutadana en la qual l'Ajuntament convocava els veïns i veïnes del centre de Sant Antoni. La jornada es va celebrar a la plaça de la Llibertat que es va omplir i va permetre recollir un bon nombre de propostes de millora. En general la major part d'aquestes propostes de la ciutadania feien referència a neteja viària i recollida de residus, millores en l'accés a les platges, il·luminació i sorolls. A la jornada participativa hi va assistir la regidora de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni Mercè Orduña, que va agrair la participació dels assistents.

Com a complement a la sessió participativa presencial de dissabte, demà dimarts 6 d'octubre tindrà lloc una sessió telemàtica a través de Zoom. Els veïns i veïnes de Sant Antoni que vulguin participar en aquesta sessió online han d'enviar un mail a participa@calonge.cat indicant el nom, cognoms i correu electrònic on volen rebre l'enllaç de la sessió.

La sessió participativa de Sant Antoni s'afegeix a la sessió que ja es va celebrar al setembre amb els veïns i veïnes de Mas Pallí, en la qual hi van participar una cinquantena de persones, i s'emmarca en l'objectiu d'apropar la participació als diferents barris i nuclis de població del municipi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140750_me-duncentenardeper-one-a-i-teixenala-e-iodeparticipaciociutadanaa-antantoni-1.htm