logo
Imprimir
30-09-2020 | 19:28hs
•LA GARROTXA

Arriba a les llars de Sant Joan les Fonts un nou butlletí d'informació municipal

El Butlletí inclou fins a deu notícies d'actuacions que s'han estat treballant i explica el posicionament del govern municipal entorn al Pla Únic d'Obres i Serveis de la mà de l'alcaldessa accidental Anna Serra

Aquests dies s'ha repartit a les diferents llars de Sant Joan, la Canya i Begudà, un nou Butlletí Municipal. Aquest document arriba per aportar informació sobre diferents actuacions que l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Dissenyat per l'Àrea de Comunicació, adapta el format de l'Agenda Mensual (que segueix apareixent en un format molt més reduït a la contraportada) la publicació de la qual es va aturar el mes de març davant la nova situació provocada per l'Estat d'Alarma.

El Butlletí inclou fins a deu notícies d'actuacions que s'han estat treballant i explica el posicionament del govern municipal entorn al Pla Únic d'Obres i Serveis de la mà de l'alcaldessa accidental Anna Serra. Precisament, en aquesta línia, es fa un detall de les subvencions obtingudes pels tècnics municipals en els darrers mesos.

El butlletí també s'envia a través del canal de WhatsApp Business i es posa l'enllaç al web i xarxes municipals per poder llegir-se en PDF.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140619_arribaale-llar-de-antjoanle-font-unnoubutlletidinformaciomunicipal-2.htm