logo
Imprimir
28-09-2020 | 14:31hs
•BAIX EMPORDà

Més de 200 veïns i veïnes de Mas Pere de Calonge i Sant Antoni assisteixen a la sessió informativa sobre el projecte d'urbanització

El projecte d'obres de Mas Pere tindrà un cos d'11.306.522,62.-€, IVA inclòs i preveu fer una actuació integral

Més de 200 veïns i veïnes de la urbanització Mas Pere de Calonge i Sant Antoni van assistir dissabte a la sessió informativa convocada per l'Ajuntament. L'objectiu d'aquesta sessió era informar sobre el projecte d'urbanització, explicar els detalls tècnics d'aquesta obra, el calendari previst, i les quotes que hauràn de pagar els propietaris, entre d'altres. Durant aquesta sessió l'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, acompanyat de la regidora d'urbanisme, Carme Viñas i de diversos tècnics municipals van respondre a les qüestions plantejades per part dels veïns. La sessió, que va durar més de dues hores, també es va poder seguir en streaming per la web municipal i per Youtube.

El projecte d'obres de Mas Pere tindrà un cos d'11.306.522,62.-€, IVA inclòs i preveu fer una actuació integral. En aquest sentit, les obres contemplen la construcció de la xarxa d'enllumenat, de clavegueram, d'aigua i de telefonia. També es farà completament de nou la pavimentació, asfaltat, les voreres i la instal·lació de mobiliari urbà. Aquestes obres tindran un cos aproximat d'11 milions d'euros, la major part dels quals seran finançats per les aportacions dels propietaris. Una altra part serà finançada amb els 358.506'67 euros aportats per l'Entitat Urbanística de Conservació, que en el moment de la seva dissolució va traspassar el seu saldo disponible a l'Ajuntament amb l'objectiu de destinar-lo a les obres.

El cost de les obres anirà a càrrec dels propietaris de les finques, i l'Ajuntament estima que el cost mitjà serà de gairebé 15.000€ finca un import calculat sobre una parcel·la d'uns 700 m2. Aquest import es pagarà en 6 quotes repartides cada sis mesos durant 3 anys. Ara el següent pas per poder iniciar les obres d'urbanització serà la licitació, que permetrà adjudicar els treballs. Actualment l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni treballa amb l'objectiu de poder contractar les obres durant aquest any. D'aquesta manera la previsió és que l'execució de les obres pugui començar durant el primer semestre de 2021.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140483_me-de200vein-iveine-dema-peredecalongei-antantonia-i-teixenala-e-ioinformativa-obreelprojectedurbanitzacio-2.htm