logo
Imprimir
25-09-2020 | 15:20hs
•+ NOTíCIES

Detenen cinc persones que explotaven un cultiu de marihuana a Blanes

Es van comissar 67 quilos de marihuana i diners en efectiu

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes i agents de la Policia Local de Lloret de Mar van detenir, el passat 11 de setembre, tres homes de 50, 27 i 40 anys, de nacionalitat croata i romanesa i dues dones de 43 i 53 anys i nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

El fet es va iniciar el passat 11 de setembre quan agents de la Policia Local de Lloret de Mar van observar el conductor d'un vehicle que, en veure la presència policial, es va mostrar molt nerviós i va fer baixar una de les noies que transportava dins el cotxe. Davant els fets, els agents van identificar el conductor i dues noies que viatjaven al cotxe i van veure que portaven indumentària i material de jardineria.

Els agents van apreciar que unes tisores tenia restes de marihuana. Finalment, van esbrinar que les dues noies treballaven en un cultiu indoor de marihuana a Blanes.

Els policies juntament amb efectius dels mossos d'esquadra de la comissaria de Blanes es van adreçar de forma immediata al domicili de Blanes, on presumiblement s'hi estava realitzant el cultiu de marihuana. Una vegada al lloc van observar que de l'habitatge en sortia una forta olor de marihuana. També van comprovar que tenia el comptador de llum manipulat i al costat de la casa també hi havia 4 equips d'aire condicionat.

Els agents van detenir les dues dones i el conductor del vehicle, el qual també va quedar denunciat administrativament per donar positiu en la prova de detecció de drogues en amfetamines.

A dins la casa, els agents van identificar dos homes i hi van trobar una plantació de marihuana en fase inicial i material necessari pel seu cultiu, així com molts cabdells de marihuana penjats d'una plantació que ja havia estat tallada. El total de la droga localitzada va ser de 67,8 quilos. Per aquests motius els agents van detenir els dos homes encarregats de la vigilància de l'explotació.

Els 5 detinguts, tres dels quals amb antecedents, van passar el passat 13 de setembre a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar l'ingrés a presó per a tres d'ells.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140447_detenencincper-one-queexplotavenuncultiudemarihuanaablane--1.htm