logo
Imprimir
24-09-2020 | 17:23hs
•LA SELVA

El llibre 'Set amigues i un robatori misteriós a Egipte' es presenta a Santa Coloma de Farners

L'acte tindrà lloc el dissabte 3 d'octubre a la Casa de la Paraula de la capital selvatana

El llibre 'Set amigues i un robatori misteriós a Egipte' continua fent passes solidàries. La següent tindrà lloc el pròxim dissabte 3 d'octubre a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners (19h) , on una de les autores de la publicació, Mariona Serra, presentarà l'obra juntament amb la il·lustradora Georgina Torra i el filòleg i professor Joan Casalprim, que serà l'encarregat de conduir l'esdeveniment.

El llibre, escrit a set mans -a part de Serra també hi han participat Ariadna Bosch, Ariadna Vila, Núria Rosón, Ceci Cuadrado, Clàudia Cantó i Berta Parra-, es va publicar el passat mes d'abril, i malgrat l'estat d'alarma a causa de la Covid-19, les joves autores van poder començar a vendre'n alguns exemplars. No obstant això, les incipients escriptores van haver de posposar actes com la presentació a la Casa de Cultura de Girona, prevista pel 8 d'abril.

A partir del final de l'estat d'alarma, les protagonistes han realitzat la promoció del relat amb diverses signatures de llibres, així com entrevistes a mitjans de comunicació o actes oficials amb alcaldesses com Marta Madrenas -Girona- o Susagna Riera -Santa Coloma de Farners- o, fins i tot, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, el passat 2 de setembre al Palau de la Generalitat.

L'acte a la Casa de la Paraula

Sempre que les condicions sanitàries ho permetin i el temps acompanyi, a la presentació de principis d'octubre a la Casa de la Paraula, que es farà al pati, hi participarà Riera, així com la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Mireia Mitjavila; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el conseller de Cultura de l'ens comarcal, Pere Fernàndez, o diversos alcaldes i regidors de la comarca. A causa del context pandèmic, l'aforament serà limitat, per la qual cosa els interessats a poder-hi ser presents s'han de posar en contacte amb la mateixa Casa de la Paraula (telèfon 972 84 35 82).

Projecte solidari

Aquest projecte té una clara finalitat altruista. En aquest sentit, tots els beneficis obtinguts de la venda de la publicació van destinats al projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu, a Barcelona, que té com a objectiu fer tan positiva com sigui possible l'experiència dels nens hospitalitzats. De fet, la iniciativa editorial va néixer després que una d'elles, la Clàudia, hagués estat hospitalitzada fa un temps en aquest centre.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140414_elllibre-etamigue-iunrobatorimi-terio-aegiptee-pre-entaa-antacolomadefarner--1.htm