logo
Imprimir
21-09-2020 | 21:27hs
•CATALUNYA NORD

La primera Assemblea de Representants del Consell de la República, el 31 d'octubre a Catalunya Nord

El Consell de Govern incorpora representants de MES i SI per reafirmar "la seva representativitat" i "transversalitat" en l'independentisme

La primera Assemblea de Representants fundacional del Consell de la República Catalana se celebrarà el 31 d'octubre. Segons va decidir el Consell de Govern la setmana passada, la trobada que convocarà tots els diputats independentistes de l'actual legislatura es realitzarà de forma presencial a la Catalunya Nord si les condicions relatives a la situació sanitària ho permeten.

D'altra banda, en sessió ordinària, el Consell de Govern va decidir la seva ampliació amb incorporació de Josep Serra i Marimon, Coordinador General de Moviment d'Esquerres (MES); i del Responsable de Relacions Institucionals i Internacionals de l'Executiva Nacional de Solidaritat per la Independència (SI), d'Enric Folch i Vila.

"Amb aquestes incorporacions el Consell reafirma la seva representativitat del moviment independentista i la seva transversalitat", assenyala el Consell de la República en un comunicat, en què reitera que les dues decisions van en la línia "de seguir treballant per a fer efectiu el mandat de l'1 d'octubre".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140299_laprimeraa-embleaderepre-entant-delcon-elldelarepublicael31doctubreacatalunyanord-1.htm