logo
Imprimir
18-09-2020 | 10:08hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts prepara un acte per recordar la Fira Internacional Bruixeria

Per tal de mantenir viva la flama de la celebració de la Fira Bruixeria, es farà un petit acte recordatori

Aquest 3 i 4 d'octubre estava previst celebrar una nova edició, la número 15 ja, de la Fira Internacional de Bruixeria de Sant Joan les Fonts. Durant tot l'estiu s'han estat contemplant diferents vies per tal de poder celebrar l'esdeveniment. Mentre la pandèmia tenia una evolució positiva, es va treballar per fer una versió 'quilòmetre zero', sense cultura convidada però amb diferents parades i espectacles, els trets principals d'aquest esdeveniment.

Lamentablement, i a poc més de quinze dies per a la celebració (prevista pels dies 3 i 4 d'octubre), les mesures que estan vigents de les autoritats sanitàries per tal de controlar l'expansió de la malaltia fan impossible celebrar-la amb una mínima normalitat. En aquest escenari, s'ha optat per cancel·lar-la basant-se en criteris de prudència i responsabilitat.

Per tal de mantenir viva la flama de la celebració de la Fira Bruixeria, es farà un petit acte recordatori. Aquest esdeveniment, que es farà el diumenge 4 d'octubre al Prat de Can Miquelet, tindrà tres activitats. A dos quarts d'onze , es farà 'Les Herbes de les bruixes' a càrrec de les Àvies Remeieres de l'Associació Pedra Tosca. A les 11.45, es farà el lliurament de premis del Concurs de Contes Fantàstics. Finalment, a les 12 del migdia, es farà el tradicional ritual de sanació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140207_-antjoanle-font-preparaunacteperrecordarlafirainternacionalbruixeria-1.htm