logo
Imprimir
15-09-2020 | 19:52hs
•BAIX EMPORDà

La 20a Botiga al Carrer de Platja d'Aro, un revulsiu en una temporada atípica

L'AdEM tanca la campanya amb bones sensacions per "l'impacte econòmic notable" en els establiments participants

L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró (AdEM) valora molt positivament una Botiga al Carrer que ha ajudat a pal·liar els efectes d'una temporada atípica marcada per la pandèmia. La 20a edició de la Botiga al carrer celebrada el passat cap de setmana a Platja d'Aro ha tingut, segons destaca l'entitat, un "impacte econòmic notable" en la cinquantena d'establiments participants, fent que tingués una "rellevància addicional" respecte a altres anys perquè ha sigut una empenta després d'un estiu molt complicat pel coronavirus.

El degoteig de gent constant pels carrers i comerços platjarencs es va començar a notar el divendres i es va allargar durant tot el cap de setmana, en què els clients van poder gaudir també d'activitats com xous de màgia, pallassos, taller de globoflèxia, maquillatge i altres activitats pels més petits.

Un dels grans atractius del 20è aniversari de la campanya va ser el Sorteig Extraordinari impulsat per l'AdEM a través d'Instagram, en què van participar 71 persones per aconseguir el premi: una estada d'una nit en una habitació doble a l'Hotel Bulevard amb esmorzar inclòs; un val per a dos menús gastronòmics al restaurant ChiaraMar; i un val regal de 1.000 euros per bescanviar en un mínim de deu establiments participants. El sorteig també va tenir una forta presència a les xarxes.

Abans de l'inici de la 'Botiga al carrer', des de l'AdEM es va llançar un missatge d'optimisme insistint en la necessitat de seguir impulsant accions atractives pels visitants per enfortir el teixit comercial i empresarial del municipi. Un cop acabada, la sensació no és només positiva pels resultats, sinó també per haver fet palesa la bona predisposició dels comerciants a seguir impulsant aquest tipus d'iniciatives.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140120_la20abotigaalcarrerdeplatjadarounrevul-iuenunatemporadaatipica-1.htm