logo
Imprimir
20-09-2020 | 10:19hs
•MOTOR

Els Plana Days arriben amb força a Garatge Plana

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina brinda ofertes limitades de vehicles d’estoc del 14 al 30 de setembre

S’acaba l’estiu i amb això abaixen la persiana les temperatures enfilades, els banys a la platja -sense neoprè- o les vacances pròpies d’aquesta època. Però el punt final d’aquesta estació, a casa nostra, també significa l’arribada d’una promoció d’allò més llaminera, els Plana Days impulsats pel Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz arreu de les comarques gironines. 

En concret, la campanya està disponible des d’avui, dia 14 de setembre, i s’allargarà durant dues setmanes, fins al pròxim dimecres 30 d’aquest mes. Es tracta, a més, d’una iniciativa integral que es pot gaudir a les diferents seus que la companyia té repartides arreu de la geografia gironina: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot.  A cadascun d’aquests indrets, els clients podran aprofitar les ofertes limitades de vehicles d’estoc de l’empresa gironina, una oportunitat immillorable per aconseguir un automòbil Mercedes-Benz al millor preu. Això sí, l’oferta està limitada a turismes i furgonetes en estoc.

Una llarga trajectòria

Els Plana Days és una de les campanyes promocionals que el concessionari gironí ofereix durant l’any per tal d’aproximar la inexplicable sensació de conduir un Mercedes als usuaris. Des de sempre, la firma gironina s’ha caracteritzat per emprendre iniciatives d’aquesta mena, una trajectòria que comparteix protagonisme amb el tracte personalitzat que brinden els seus professionals des de cadascuna de les seus. La companyia, que compta amb un recorregut de més de setanta anys en el sector de l’automoció, compta amb uns 160 professionals repartits a les diferents seus de la província gironina.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140087_el-planaday-arribenambforcaagaratgeplana-2.htm