logo
Imprimir
14-09-2020 | 11:33hs
•EL RIPOLLèS

Es realitza a Ripoll el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb la presència de la unitat canina

L'operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents punts del municipi amb el resultat de l'aixecament d'un acte per trobada de marihuana, i a peu del carrer a la zona del centre sense incidències

Aquest passat cap de setmana, concretament la nit de dissabte a diumenge, la Policia Local de Ripoll conjuntament amb els Mossos d'Esquadra van efectuar el primer control de seguretat ciutadana i salut pública amb el suport d'una unitat canina.

L'operativa policial es va centrar en la realització de controls a vehicles a diferents punts del municipi amb el resultat de l'aixecament d'un acte per trobada de marihuana, i a peu del carrer a la zona del centre sense incidències.

En els pròxims dies es repetiran més accions com aquesta, tan de nit com també de dia, ja que un altre dels objectius és dur a terme tasques de prevenció i detecció davant de centres educatius i de punts de venda, que no només operen a les nits. Tal com ja vam publicar a Gironanotícies, en aquest cas, el gos no és propietat de la Policia Local, sinó que els serveis han estat contractats a l'empresa especialitzada APAK-9, així que el gos es desplaça a Ripoll el dia de l'operativa, acompanyat d'un guia amb qui manté una estreta relació i que és l'encarregat de custodiar-lo i donar-li ordres, sempre a raó de les indicacions dels cossos policials.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/140040_e-realitzaaripollelprimercontrolde-eguretatciutadanai-alutpublicaamblapre-enciadelaunitatcanina-2.htm