logo
Imprimir
07-09-2020 | 14:33hs
•PLA DE L'ESTANY

L'Ajuntament de Banyoles convoca una nova edició dels Premis Banyolí de l'Any

Els guardons es lliuraran el proper 25 de setembre en un acte al Claustre del Monestir

L'Ajuntament de Banyoles ha convocat la 12a edició dels premis Banyolí de l'Any, que reconeixen aquells banyolins i banyolines que al llarg de l'any han portat el nom de la ciutat arreu. Els premiats es donaran a conèixer en un acte el divendres 25 de setembre al Claustre del Monestir i en el qual es farà també un reconeixement a tots aquells professionals que han intervingut en la gestió de la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Els premis Banyolí de l'Any permetran posar de relleu novament la tasca que porten a terme persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i reconèixer-les públicament. Els guardons s'entreguen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria Personal i Banyolí de l'Any.

L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, ha explicat aquest matí que, a diferència de les edicions anteriors i amb l'objectiu d'adaptar l'acte a les restriccions actuals, "els premis no es lliuraran en el transcurs d'un sopar com es feia fins ara, sinó que s'entregaran en un acte que es farà al Claustre del Monestir de Sant Esteve, amb restriccions d'aforament i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries".

En el transcurs de l'acte, es farà també "un reconeixement a tots aquells professionals, des de sanitaris, cossos de seguretat i d'emergència o persones voluntàries, que han treballat activament en la gestió de la pandèmia de la Covid-19", segons ha explicat Miquel Noguer.

Des d'avui ja es pot votar el candidat o candidata al Premi Banyolí de l'Any per votació popular. Per fer-ho, tothom qui vulgui pot participar en l'elecció del candidat o candidata enviant les seves propostes a través del web de l'Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat). El termini de votacions estarà obert fins al proper diumenge 20 de setembre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139835_lajuntamentdebanyole-convocaunanovaediciodel-premi-banyolidelany-1.htm