logo
Imprimir
19-08-2020 | 15:27hs
•PLA DE L'ESTANY

L'Ajuntament de Banyoles millora l'accés nord del cementiri municipal

Els treballs han tingut una inversió de 30.000 euros

L'Ajuntament de Banyoles ha finalitzat en les darreres setmanes els treballs de millora que s'han portat a terme al cementiri municipal. Les obres han permès arranjar l'entrada de l'entrada nord del cementiri, per l'accés al Puig de Sant Martirià, pavimentar-la i condicionar-la per evitar filtracions d'aigua.

La principal actuació de les obres ha estat la construcció d'un mur de contenció amb bloc de formigó prefabricat, al costat del portal d'accés dels vehicles funeraris de la zona oest del cementiri. A més, s'ha reconstruït la cuneta de formigó, a la part posterior dels nínxols de la zona oest i s'ha arrencat el remolinat malmès i s'ha tornat a remolinar la posterior d'aquests mateixos nínxols. També s'ha pavimentat l'entrada i s'ha millorat el desaigua de les aigües pluvials en aquesta zona.

El regidor de Via Pública de l'Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que "les obres han permès consolidar un mur en aquesta zona perquè el talús que hi havia fins ara amb les intenses pluges es desfeia i deixava la zona enfangada". A més, Costabella ha destacat que "les pluges provocaven també filtracions als nínxols d'aquesta zona alta del cementiri on hi havia humitats que malmetien aquests nínxols".

Els treballs, que ha portat a terme la mateixa empresa concessionària de la gestió del cementiri, han suposat una inversió de 30.162,15€.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139451_lajuntamentdebanyole-milloralacce-norddelcementirimunicipal-1.htm