logo
Imprimir
12-08-2020 | 12:48hs
•BAIX EMPORDà

El castell de Calonge es prepara per a la Nit d'Òpera del dissabte 15 d'agost

Degut al context actual, l'aforament és limitat, i cal anar a buscar l'entrada prèviament a les oficines de Turisme de Calonge i Sant Antoni

Els jardins del castell de Calonge seran l'escenari de la 1a Nit d'Òpera aquest dissabte 15 d'agost, a partir de les 22 h. És un concert organitzat per l'associació Calonge, Comerç i Empresa que, dues setmanes després de l'èxit de la Nit de Rumba, fa ara aquest esdeveniment. Hi actuarà Susanna del Saz.

Degut al context actual, l'aforament és limitat, i cal anar a buscar l'entrada prèviament a les oficines de Turisme de Calonge i Sant Antoni. Fins una hora abans de l'esdeveniment, també es poden recollir les entrades al mateix lloc on es fa la vetllada. El bo de col·laboració és de dos euros. D'altra banda, les portes s'obriran a les 20 h, i hi haurà servei de bar. Tothom ha de dur mascareta, respectar la distància i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Per aquest concert, els comerciants han preparat un menú amb els següents plats per triar: botifarres amb torrada i got de vi de pagès o refresc, entrepà de llom a la planxa i got de vi de pagès o refresc, safata d'embotits ibèrics amb 2 torrades i got de vi de pagès o refresc, safata d'embotits de l'Empordà amb 2 torrades i got de vi o refresc, o plata de formatges amb 2 torrades i got de vi de pagès o refresc. També hi haurà postres.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139316_elca-telldecalongee-preparaperalanitdoperadeldi-abte15dago-t-1.htm