logo
Imprimir
11-08-2020 | 15:43hs
•+ NOTíCIES

Detenen un home a Llagostera que venia un propulsor submarí robat als Bombers

L'aparell està valorat en uns 1.800 euros i es venia a través d'un portal de compravenda d'objectes de segona mà a Internet

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 6 d'agost, a Llagostera (Gironès), un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'aquesta població, com a presumpte autor d'un delicte de receptació i altres conductes afins.
El passat 10 de juny un bomber va denunciar a la comissaria dels Mossos de Cerdanyola del Vallès, que mentre treballava en diversos serveis a les comarques del Vallès, la Selva i el Baix Empordà li havien sostret, de dins la furgoneta, un propulsor submarí valorat en 1.800 euros. El propulsor va ser sostret de la part posterior del vehicle.

A finals del mes de juliol, i gràcies a la col·laboració de la víctima, la Unitat d'Investigació de Girona va tenir coneixement que un propulsor similar al sostret estava a la venda a través d'una aplicació de compravenda d'objectes de segona mà a Internet. L'anunciant es trobava a la zona de Llagostera i venia el propulsor per 2.000 euros.

Els investigadors van localitzar el responsable de l'anunci i van comprovar que es tractava del propulsor robat. El venedor va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de receptació per intentar vendre un objecte que havia estat denunciat com a sostret i obtenir-ne un benefici econòmic.

El detingut, a qui no li consten antecedents, serà citat properament per declarar davant l'autoritat judicial competent.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/139296_detenenunhomeallago-teraqueveniaunpropul-or-ubmarirobatal-bomber--2.htm